جعفر قادری، رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید مجلس:
تولید داخلی، تابآوری اقتصادی را افزایش میدهد
جعفر قادری، رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نایب رئیس کمیسیون اقتصادی در گفتوگو با خبرنگار «رسالت» به ضرورت توجه بیش از پیش به خودکفایی داخلی به عنوان کلید مقابله با بحرانها و تحریمها پرداخت و دراین خصوص بیان کرد: توجه بیش از پیش به خودکفایی داخلی اصلی ضروری و حائزاهمیت است آنهم برای کشورمان که دشمنان قسمخورده دارد و همواره در معرض چالشها قرار میگیرد. وی افزود: دشمنان ایران اسلامی سفاک و جنایتکارند و برهمین اساس ضرورت دارد تا بیش از پیش به خودکفایی داخلی به عنوان کلید مقابله با بحرانها و تحریمها توجه بداریم چراکه دشمنان هرکجا که روزنهای بیابند، سعی در اعمال فشار از همان نقطه خواهند داشت.
قادری با اشاره به ضرورت خودکفایی در حوزه تولید محصولات فاقد مزیت نسبی تصریح کرد: خودکفایی داخلی به عنوان کلید مقابله با بحرانها و تحریمها به ویژه در حوزه محصولات اساسی گامی موردنیاز است و میبایست بیش از پیش موردتوجه قرارگیرد. ممکن است تولید برخی محصولات مزیت نسبی به همراه نداشته باشد اما میبایست توجه بداریم که تقویت توان تولید داخلی به منظور اطمینان نسبت به عدم تأثیرگذاری تحریمها ضروری است و باید همواره در دستورکار باشد.
رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید همچنین خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم که تولید کالاهای اساسی و کلیدی کشور بیشاز پیش بر مبنای توان داخلی شکلگیرد و از سوی دیگر هزینههای تولید نیز به منظور ایجاد شرایط رقابتی کاهش یابد.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ایجاد اطمینان نسبت به عدم تأثیرگذاری تحریمها و خنثیسازی کاملشان، ادامه داد: گاه ممکن است که امکان کاهش هزینه برای تولید یک محصول وجود نداشته باشد اما به موجب تقویت توان تولید داخلی و به منظور اطمینان نسبت به عدم تأثیرگذاری تحریمها و خنثیسازی هرچه بیشترشان میبایست نسبت به تولید این نوع از محصولات نیز اهتمام ویژه بداریم.
او متذکر شد که توجه بیش از پیش به خودکفایی داخلی به عنوان کلید مقابله با بحرانها و تحریمها شناخته میشود و تابآوری اقتصادی را نیز افزایش میبخشد.
وی درپایان این گفتوگو یادآور شد: در حوزه برخی کالاها توان تولید کمتر به چشم میخورد و نیاز به واردات وجود دارد. به عنوان مثال در حوزه روغنهای خوراکی وابستگی به واردات وجود دارد و به موجب آنکه محمولههای وارداتی در مقاطعی با تأخیر وارد میشوند و تأمین ارزشان گاه به طول میانجامد، مشکلات مقطعی ممکن است که شکل گیرد اما به طورکل میبایست درصدد تقویت هرچهتمامتر توان تولید داخلی باشیم.