ناصر قندیل سردبیر روزنامه لبنانی البناء در گفت‌و‌گو با «رسالت» :
تجزیه منطقه راهبرد مشترک واشنگتن و تل‌آویو است

سردبیر  روزنامه لبنانی البناء تاکید کرد: تجزیه منطقه غرب آسیا تبدیل به یک هدف واحد و راهبردی از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی شده است. 
ناصر قندیل در گفت و گو با «رسالت» اظهار داشت :  «برخی تصور می کنند تجزیه منطقه یک ایده انتزاعی در حوزه سیاسی و راهبردی غرب و رژیم صهیونیستی محسوب می شود اما آنچه در طول سال های گذشته و اخیر به وقوع پیوسته این گزاره را تایید می کند که این مسئله تبدیل به یک هدف مشترک و عملیاتی از سوی واشنگتن و تل آویو محسوب می شود. آنها ( آمریکا و رژیم صهیونیستی) در راستای رسیدن به این هدف شوم از همه ابزارها و مهره های خود استفاده می کنند.»
این تحلیلگر لبنانی تصریح کرد: «در مواجهه با این جنگ ترکیبی مشترک واشنگتن و تل آویو،جبهه مقاومت به صورتی آگاهانه و مقتدرانه در صحنه و منطقه حاضر شده و بسیاری از نقشه های دشمنان را هدف قر ار داده است.»