رشد بیسابقه حقوق مستمریبگیران علیرغم محدودیتهای مالی:
پرونده دو مرحله از متناسبسازی حقوق بازنشستگان و مستمریبگیران بسته شد
از آبان سال 1403 و آغاز دوره مدیریت جدید سازمان، اجرای قانون به عنوان مطالبه بازنشستگان و مستمری بگیران در دستور کار قرار گرفت و احکام متناسبسازی مربوط به سال 1403 صادر و در همان ماه عملیاتی شد و به طور مستمر ادامه پیدا کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی،برمبنای ماده ۲ آییننامه اجرایی متناسبسازی حقوق بازنشستگان، صندوقهای بازنشستگی مکلفاند در حدود اعتبارات مصوب مربوط، حقوق بازنشستگی مشمولان را با رعایت قوانین مربوطه، متناسبسازی کنند. طبق جزء (۲) بند (ر) ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم پیشرفت، متناسبسازی حقوق بازنشستگان و مستمریبگیران تأمین اجتماعی اجرایی شد. در این چارچوب، متناسبسازی علاوه بر ۲ سال اخیر در سال ۱۴۰۵ نیز ادامه خواهد داشت؛ این فرایند باید به شکلی اجرا شود که در پایان سال سوم، ۹۰ درصد افت ضریب مستمری نسبت به حداقل دستمزد زمان برقراری مستمری جبران شود.از آبان سال 1403 و آغاز دوره مدیریت جدید سازمان، اجرای این قانون به عنوان مطالبه بازنشستگان و مستمری بگیران در دستور کار قرار گرفت و احکام متناسبسازی مربوط به سال 1403 صادر و در همان ماه عملیاتی شد و به طور مستمر ادامه پیدا کرد.
مابهالتفاوت متناسب سازی حقوق 1403 در اردیبهشت سال جاری برای کلیه مشمولین پرداخت  و از همان ماه متناسبسازی 1404 نیز محاسبه، عملیاتی و پرداخت مستمریها بر این اساس اجرایی شد.در نهایت علیرغم محدودیتهای تامین منابع مالی و شرایط دشوار ناترازی منابع و مصارف سازمان تامین اجتماعی ناشی از شرایط اقتصادی کشور، پس از تامین منابع مالی لازم بویژه وصول مطالبات سازمان از دولت، پرداخت معوقات متناسبسازی و افزایش حقوق سالیانه مربوط به فروردین ماه 1404 (حدود 27 هزار میلیارد تومان) نیز از 12 شهریور تا 12 آبان سال جاری پرداخت و تسویه شد تا بدین ترتیب پرونده گام اول و دوم متناسب سازی برای حدود 5 میلیون بازنشسته و مستمری بگیر سازمان تامین اجتماعی به طور کامل بسته شود.لازم به ذکر است که در سال 1404 بن معیشت بازنشستگان با ۵۰ درصد افزایش، به۶۰۰ هزار تومان، حق عائلهمندی با ۵۰ درصد افزایش به دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومان و حق اولاد (بهازای هر فرزند) با 100درصد افزایش، یک میلیون و ۷۱۹ هزار تومان است.
