محمد بیات، نماینده مردم خمین در مجلس:

تنبیه و تسریع نابودی رژیم سفاک صهیونیستی مطالبه مردمی است

محمد بیات، عضو هیئت رئیسه کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها و نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار «رسالت» با تشکر از نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تمامی اقشار و مردمان دلیری که همواره پشتیبان کشور هستند و در میدان عمل حاضر می‌باشند، بیان کرد: طی یک هفته گذشته توانمندی عظیم جمهوری اسلامی ایران به تمامی مردم دنیا اثبات گشته و ثابت کرده‌ایم که همانطور که جنگ تحمیلی را نمی‌پذیریم، به فرمایش مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای صلح تحمیلی را نیز نخواهیم پذیرفت. 
وی افزود: اکنون مانند همیشه در موضع اقتدار هرچه‌تمام‌تر قرار دهیم و به فضل الهی نابودی هرچه‌سریع‌‌تر رژیم سفاک صهیونیستی رقم خواهد خورد. 
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز مطالبه مردم شریف تداوم حملات برای تنبیه و تسریع نابودی رژیم سفاک صهیونیستی است. 
عضو هیئت رئیسه کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها با بیان اینکه نابودی و فروپاشی رژیم صهیونیستی باید بیش از پیش تسریع گردد، همچنین خاطرنشان کرد: مردم شریف کشور همواره پشتیبان بوده و هستند و امروز باری دیگر با وحدت خود این را به اثبات رسانده‌است. بی‌شک باید قدر چنین مردمی را دانست که این چنین در صحنه حاضرند و حمایت ویژه می‌دارند. 
وی با تشکر از روحانیون و بسیجیان متذکر شد: تمامی اقشار امروز با وحدت دست به دست یکدیگر داده‌اند و این نشان و مصداق روشنی از وحدت و انسجام هرچه‌تمام‌تر است. 
وی در پایان این گفت‌وگو بیان کرد: مطابق با بیانات امام خمینی (ره)؛ مردم ولی‌نعمت ما هستند و براین اساس باید بیش از پیش قدردان این مردم بود.
تنبیه و تسریع نابودی رژیم سفاک صهیونیستی مطالبه مردمی است