مهرداد لاهوتی، نایب‌رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه مجلس:

دولت باید از ظرفیت بانک‌ها برای تأمین مالی پروژه‌ها استفاده کند

مهرداد لاهوتی، نماینده مردم لنگرود و نایب‌رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار‌ «رسالت» با اشاره به‌ضرورت تأمین مالی برای تکمیل پروژه‌های عمرانی و زیربنایی بیان کرد: تأمین مالی پروژه‌های عمرانی و زیربنایی یک ضرورت است و باید بکوشیم تا این مهم به‌درستی عملیاتی گردد. اکنون عمر پروژه‌های عمرانی حدود ۱۰ الی ۱۵ سال است و می‌بایست تلاش کنیم تا عمر بهره‌برداری کاهش یابد و کوتاه شود. 
وی با اشاره به ظرفیت بانک‌ها برای توسعه پروژه‌های عمرانی افزود: باید از روش‌های مختلف برای تأمین مالی پروژه‌های عمرانی و زیربنایی بهره بگیریم؛ روش نخست استفاده صحیح از ظرفیت بانک‌ها است. در سال جاری پیش‌بینی شده  است که ۵۰ هزارمیلیارد تومان تأمین مالی از بستر بانک‌ها در راستای اعمال ماده ۵۶ قانون برنامه بهره کسب شود. بدین منظور مقرر شده تا دولت تعهد دهد تا درازای تأمین مالی بانک‌ها، پس از تکمیل پروژه اصل مبلغ و سود را پرداخت کند. 
وی با تأکید بر مولدسازی دارایی‌های دولت تصریح کرد: یکی دیگر از روش‌های تأمین مالی، استفاده از ابزار مولدسازی است. درحقیقت باید مولدسازی دارایی‌های دولت دردستورکار قرارگیرد و اموال مازادی که قابلیت مولدسازی دارد، مورد بهره‌وری قرارگیرد. 
او متذکر شد که حجم اموال مازاد باقابلیت مولدسازی چشمگیر است و بی‌شک باید از این ظرفیت به‌درستی بهره برد . وی درپایان این گفت‌وگو بیان کرد: به طورحتم با مولدسازی دارایی‌‌های دولت می‌توان مشکلات بسیاری را مرتفع ساخت و بنابراین در تکمیل و توسعه پروژه‌های عمرانی و زیربنایی نیز این ظرفیت باید به‌خوبی موردتوجه قرارگیرد. همچنین دراین مسیر می‌بایست آن دسته از پروژه‌هایی را که قابلیت واگذاری به بخش خصوصی دارند را واگذار کنیم و بستری را فراهم سازیم که تکمیل پروژه‌ها تسریع شود.
دولت باید از ظرفیت بانک‌ها برای تأمین مالی پروژه‌ها استفاده کند